Novosti

Novosti

Velika nagrada Sajma tehnike „Korak u budućnost“

Na 62. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu koji predstavlja jednu od najprestižnijih manifestacija u regionu, Kaldera Company je predstavila automatsku protivgradnu stanicu APGS koja je privukla pažnju velikog broja posjetilaca.

Dodijeljena nam je Velika nagrada Sajma tehnike „Korak u budućnost“ kao najuspješnijem izlagaču u sferi novih proizvoda i tehničko-tehnoloških rješenja.
Automatski protivgradni lanser je dio automatske protivgradne stanice na kojoj se osim lansera nalazi ormar sa upravljačkom elektronikom i solarnim napajanjem, stub za nošenje komunikacione i signalne opreme, senzor pokreta i kamere za video nadzor kao i meterološka stanica.
Lanser je opremljen za prihvat različitih tipova protivgradnih raketa i može da se opremi sa ukupno 13 raketa.

Automatskim protivgradnim stanicama u savremenom meteorološkom radarskom sistemu omogućeno je pravovremeno, prostorno precizno, neposredno i ekonomično zasijavanje oblačnih procesa.
Naša misija je da svojim kvalitetom i inovativnošću ostanemo najbolji i opravdamo svoj prestiž.

VelikaNagradaSajamBeograd

Laktaši 29/05/2018

Velika zlatna medalja na 85. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Na 85. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji se održao od 15-21. maja 2018. godine Kaldera Company je predstavila automatski lanser protivgradnih raketa koji je privukao pažnju velikog broja posjetilaca.

Automatski protivgradni lanser je dio automatske protivgradne stanice na kojoj se osim lansera nalazi ormar sa upravljačkom elektronikom i solarnim napajanjem, stub za nošenje komunikacione i signalne opreme, senzor pokreta i kamere za video nadzor kao i meterološka stanica. Lanser je opremljen za prihvat različitih tipova protivgradnih raketa i može da se opremi sa ukupno 13 raketa.

Automatskim protivgradnim stanicama u savremenom meteorološkom radarskom sistemom omogućeno je pravovremeno, prostorno precizno, neposredno i ekonomično zasijavanje oblačnih procesa.
Možemo sa ponosom da se pohvalimo velikom zlatnom medaljom za inovativnost i najzapaženiji nastup na pomenutom sajmu.
Naša misija je da svojim kvalitetom i inovativnošću ostanemo najbolji i opravdamo svoj prestiž.

Novosadski sajam - zlatna medalja

Laktaši 23/05/2018

Kaldera Company uspješno završila tipsko testiranje 12kV postrojenja

Kaldera Company uspješno završila tipsko testiranje 12kV postrojenja u međunarodno akreditovanoj laboratoriji u Craiovi.

12kV-Postrojenje 12kV-Postrojenje 12kV-Postrojenje

Laktaši 10/05/2018

Kaldera Company na 21. međunarodnom sajmu gospodarstva - Mostar 2018

Kaldera Company na sajmu u Mostaru izložila je i predstavila najznačajnije proizvode iz svog proizvodnog programa.
Pored izloženih srednjenaponskih postrojenja, kablovskih regala i razvodnih ormara najviše pažnje posjetiocima privukao je automatski protivgradni lanser.

Automatski protivgradni lanser je dio automatske protivgradne stanice na kojoj se osim lansera nalazi ormar sa upravljačkom elektronikom i solarnim napajanjem, stub za nošenje komunikacione i signalne opreme, senzora pokreta i kamere za video nadzor kao i meteorološka stanica. Lanser je opremljen za prihvat različitih tipova protivgradnih raketa i može da se opremi sa ukupno 13 raketa.

Dodijeljeno priznanje za najuspješniji nastup predstavlja potvrdu da je Kaldera Company opredijeljena ka kvalitetu, potpunom zadovoljstvu kupaca i krajnjih korisnika proizvoda, stalnom razvoju novih tehnologija i poboljšanju postojećih proizvoda i usluga, te kao takva je jedan od vodećih proizvođača na prostoru Balkana.
Praćenjem i usvajanjem novih tehnologija spremna je da u svakom momentu odgovori na zahtjeve i potrebe kupaca.

21. međunarodnom sajmu gospodarstva - Mostar 2018 21. međunarodnom sajmu gospodarstva - Mostar 2018

Laktaši 19/04/2018

Protivgradna zaštitaLaktaši 25/10/2017

Kaldera Company d.o.o. Laktaši u konzorcijumu

Kaldera Company d.o.o. Laktaši u konzorcijumu sa "Terex inženjering" d.o.o. Bijeljina, "Hidroing" d.o.o. Ljubljana , "Montavar Metalna Lola" d.o.o. Beograd i "Energocontrol" d.o.o. Zagreb zaključila ugovor sa ZD “Elektrodistribucija” a.d. Pale vrijedan 16.980.000,00 KM za Izgradnju, opremanje i puštanje u pogon HE Bogatići Nova

Banja Luka 20/08/2017

Kaldera Company d.o.o. Laktaši i Deling d.o.o. Tuzla, kao grupa ponuđača potpisale sa Elektroprenosom ugovore

Kaldera Company d.o.o. Laktaši i Deling d.o.o. Tuzla, kao grupa ponuđača potpisale sa Elektroprenosom ugovore o isporuci ćelija srednjeg napona za TS Gradiška 1, TS Prijedor 1, TS Prijedor 3, TS Kozarska Dubica, TS Banja Luka 1, TS Laktaši i TS Banja Luka 9

Banja Luka 20/08/2017

Mega Engineering & Kaldera company rade na sporazumu

Mega Engineering & Kaldera company rade na sporazumu o saradnji u oblasti razvoja fotonaponske energije u Bosni i Hercegovini, Srbiji i ostalim zemljama u regiji.
Italijanska firma, MegaEngineering s.r.l , dio holding kompanije Mega Group srl i firma Kaldera Company d.o.o iz Bosne i Hercegovine rade na sporazumu o razvoju i instalaciji fotonaponskih sistema i elektrana na Balkanu.

Industrijska saradnja između italijanske Holding Mega Group, koja ima 35 godina iskustva u oblasti fotonaponske tehnologije, i prestižne lokalne Kaldera Company sa dugogodišnjim iskustvom biće pametan spoj za razvoj inovativnih solarnih sistema za zadovoljenje stalnog porasta potražnje solarne energije u regionu Balkana.

Osim toga, MegaSil d.o.o koji je takođe dio Holding Mega Group i koji je lociran u Kozarskoj Dubici, imaće važnu ulogu u ovoj saradnji kroz pružanje visoko kvalitetnih sirovina po niskoj ceni, što omogućava značajno smanjenje troškova proizvodnje električne energije iz fotonaponskih panela do nivoa koji će se takmičiti sa konvencionalnim izvorima energije, kao što su fosili i hidroelektrane. Sastanak između dvije firme je održan u novembru prošle godine. Franco Traverso, predsjednik Mega Group, i Milenko Čičić, direktor i vlasnik Kaldera Company, razgovarali su o glavnim oblicima saradnje. Raniji sastanci su izvedeni od strane menadžera i inženjera obe strane i pod pokroviteljstvom opštine Kozarska Dubica.

Za početak dogovorena je saradnje na 360 automatskih protivgradnih stanica, stand-alone instaliranih u Republici Srpskoj i izgradnji fabrike u Kozarskoj Dubici. Sistemi napajanja automatskih protivgradnih stanica biće opremljeni inovativnim bifokalnim modulima, patentom firme Megacell srl, koja je dio grupacije Mega Group.
Franco Traverso i Milenko Čičić su uvjereni u velike mogućnosti poslovanja na cijelom Balkanu.
Banja Luka 04/01/2016

Mega Engineering - Panel

Kaldera Company uspješno završila tipsko testiranje 24kV postrojenja

Kaldera Company uspješno završila tipsko testiranje 24kV postrojenja u međunarodno akreditovanoj laboratoriji u Craiovi

24Kv postrojenje 24Kv postrojenje 24Kv postrojenje

OHSAS 18001 za zaštitu na radu

SERTIFIKAT o uspostavljanju sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu koji je usaglašen sa zahtjevima OHSAS 18001:2007

Otvorena nova poslovnica

Kaldera Company Beograd, 11000 Beograd, Kumodraška 237, novosti i informacije uskoro. Kontakt informacije : info@kalderacompany.com

Uvođenje MIS ERP rješenja softverske kuće "M&I Systems, Co. Group"

"Kaldera Company" iz Laktaša i "M&I Systems" iz Banja Luke potpisali su krajem marta 2014. ugovor o implementaciji MIS ERP rješenja, a projekat koji je zvanično počeo 1. aprila biće završen u januaru 2015. godine, saopšteno je iz "M&I Systems"-a.

Predstavljena nova verzija Web sajta

Predstavljena nova verzija Web sajta - www.kalderacompany.com

Kaldera na Hanoverskom sajmu

Pozivamo vas da nas posjetite na sajmu u Hanoveru Hala 13, štand A74.Sajam traje od 8 do 12 Aprila 2013.

Ostavite svoj komentar !